Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Langlaufen

Langlaufen

Aanmelden winterreizen 2019 - voorlopig kun je alleen boeken voor de reis naar het Espedalen in Noorwegen.

U meldt zich aan voor een winterreis door onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvangt u een e-mail als bevestiging. Krijgt u binnen 1 week geen antwoord, neem dan telefonisch contact op met 06-33716814.

Voorwaarden: Door het invullen van het aanmeldingsformulier geeft u aan over een goede gezondheid en conditie te beschikken en akkoord te gaan met de reisvoorwaarden.

Ervaring: In het formulier kunt u uw langlaufervaring aangeven en welke eerdere skitochten u heeft gemaakt. Beginnende toerlanglaufers: geef ook uw alpiene ski-ervaring of loipe-langlaufervaring aan.

Betaling: Na opgave ontvangt u een rekening voor een aanbetaling van € 250. De datum van de overboeking van deze aanbetaling geldt als definitieve boeking.  Voor de resterende reissom ontvangt u een rekening, die u uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis dient te betalen.

Huur skiset: U kunt in Nederland een bijpassende skiuitrusting huren via Vasa Sport. Alleen voor de reis naar het Espedalen kunt u ook ter plekke in Noorwegen ski’s huren.  Zie ook skihuur.

Contact opnemen?


Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier