Reisgidsen van Henk Filippo

Reishandboek Finland


Finland, het land van de duizend meren, wordt steeds populairder onder reizigers. Het moderne Scandinavische land is met vijf miljoen bewoners een van de dunst bevolkte landen van Europa. En het is precies die rust die het land zo aantrekkelijk maakt. In Finland word je omringd door natuur, schone lucht, ruimte en rust. Je moet er wel tegen kunnen, maar voor de meeste mensen is een vakantie naar Finland een weldadige ervaring waar je helemaal uitgerust en vol nieuwe energie van terugkeert.

Desondanks valt er in Finland meer dan genoeg te beleven. Het is een cultureel land met veel festivals, musea, architectuur en design. Naast de kosmopolitische hoofdstad Helsinki, zijn steden als Turku en Tampere absoluut een bezoek waard.

Het Reishandboek Finland geeft veel informatie over Finse geschiedenis, kunst en cultuur, adressen van kunstgaleries, attracties, excursies, accommodaties en nuttige websites. En ook geeft deze gids veel informatie voor een actieve natuurvakantie.

Naast praktische informatie beschrijft de reisgids Finland 20 wandel-, fiets- en kanotips die de lezer wegwijs maken in de Finse natuur. Behalve alle bekende wintersporten als skiën en snowboarden zijn er allerlei extra activiteiten die in traditionele wintersportlanden niet voorkomen, zoals een huskysafari, een rendiersledetocht of een wandeling op sneeuwschoenen.


Bestel direct bij de auteur een gesigneerd exemplaar

301 pagina's, prijs:  €19,99

ISBN9789038925097

uitgeverij Elmar

Reisgids bestellen


Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved