Copyright © Henk Filippo 2015. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

Reis- en annuleringsvoorwaarden kajakreizen - Henk Filippo Reizen

Door het invullen van het aanmeldingsformulier geeft de deelnemer van een kajakreis aan de onderstaande voorwaarden van Henk Filippo Reizen te hebben gelezen en akkoord te gaan met de voorwaarden voor deelname.


Opgave, inschrijving en betaling

U kunt zich aanmelden voor een reis door het online formulier in te vullen. Daarna ontvangt u een e-mail als bevestiging en een verzoek om een aanbetaling van € 100,- te doen, waarmee uw opgave definitief wordt. Een voorlopige aanmelding voor de reis blijft 2 weken geldig. De resterende reissom dient u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis te betalen. Wanneer u een reis boekt die binnen 4 weken vertrekt, dan dient u meteen de hele reissom te betalen. Zodra er voldoende deelnemers zijn dat de reis kan doorgaan ontvangt u daarover bericht en ontvangt u extra informatie: een uitgebreide reisbeschrijving, adressen van accommodaties, een paklijst en een lijst met tel.nrs / e-mail adressen van de deelnemers om eventueel onderlinge reisafspraken te kunnen maken.


Aantal deelnemers / begeleiding

Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 6 en maximaal 12. Bij onvoldoende deelnemers wordt in overleg met de deelnemers bekeken of de reis toch kan doorgaan (eventueel geldt dan een toeslag).

De reizen worden georganiseerd en begeleid door Henk Filippo (zeekajakvaarleider). Bij meer dan 8 deelnemers gaat een tweede begeleider mee. Dit is een gediplomeerde vaarleider of kajakinstructeur. Bij een groep van meer dan 8 deelnemers kan (indien gewenst en als de omstandigheden dat toelaten) worden gesplitst in twee niveau-groepen.


Overige kosten / verblijf / eten en drinken

De reizen zijn inclusief de overnachtingskosten, maar exclusief de reiskosten van/naar de bestemming. Een slotdiner is inbegrepen bij de reis, niet de overige kosten voor eten en drinken. De meeste reizen vormen een mix van verblijf op campings en wild kamperen. Wanneer wild wordt gekampeerd, gebeurt dat altijd volgens de plaatselijk geldende regels, met respect voor de natuur of in overleg met de plaatselijke instanties.

Tijdens deze reizen kan door de deelnemers zelf worden gekookt en bestaat vaak ook de mogelijkheid om ‘s avonds te eten in een restaurant. Iedereen dient in ieder geval tijdens meerdaagse trektochten voldoende maaltijden mee te nemen voor het geval niet bij een dorp wordt overnacht. Dit wordt telkens in de uitgebreide reisbeschrijving aangegeven.


Annuleringsvoorwaarden

Bij annuleren door de organisator gelden de volgende voorwaarden:


Bij annuleren door een deelnemer (om wat voor reden dan ook!) gelden de volgende voorwaarden:


Voorwaarden voor deelname

Zeekajakken is een buitensport met een zeker risico op blessures. Deelnemers dienen zich hiervan bewust te zijn en nemen deel aan de reizen op eigen risico. Henk Filippo Reizen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. De deelnemers dienen zelf een geschikte reis- en annuleringsverzekering af te sluiten (die ook risicosporten en repatriëring dekt).

De uitvoering van de tochten ter plekke hangt af van de weersomstandigheden en de vaardigheden van de deelnemers. De routes kunnen naar beoordeling van de reisleider desgewenst worden aangepast en gewijzigd.

De deelnemers dienen zich tijdens de reizen te houden aan de volgende voorwaarden:

Zeekajakken